En skreddersydd kurstjeneste for elektrikere

Publisert

Vår nylansering «Elflix Ute» gjør det superenkelt å holde seg oppdatert på det elektrikeren jobber med til daglig. Bestiller du abonnement i dag får du 50 % avslag ut året.

Dagens elektrikere jobber i en bransje i stadig endring, og kan ha helt andre oppgaver i dag enn for bare noen år siden. Den utviklingen vil bare fortsette, og derfor vil behovet for oppdatert og tilgjengelig kunnskap være helt avgjørende i tiden fremover.

Vårt svar på den utfordringen er å lansere et nytt nivå i vår digitale kurstjeneste, nemlig Elflix Ute.

- Elflix Ute er rett og slett en skreddersydd kurstjeneste for elektrikere, med praktiske kurs og kunnskap om problemstillingene de møter når de er ute på jobb, sier markedssjef i NHO Elektro, Gjermund Hovde.

Erfaringen er at kompetansebehovet blant de ansatte i medlemsbedriftene avhenger av hvilken rolle man har i bedriften.

- Vi ser at de som jobber ute i felt ikke nødvendigvis trenger det samme kompetansepåfyllet som de som sitter mer inne på kontoret, og derfor har vi laget en Elflix-versjon tilpasset elektrikernes faktiske behov, sier Hovde.

50% ut året

Elflix Ute er en abonnementstjeneste, der du blant annet finner kurs om FSE, NEK 400, verifikasjon av elanlegg, solcelleinstallasjoner og mye mer.

I tillegg vil kursportalen kontinuerlig oppdateres med kunnskap og nye kurs som er relevant for elektrikerens hverdag.

Så bra at det høres dyrt ut? Vel, frykt ikke. Alt innhold får du tilgang til for kun 179,-/mnd.

Og enda bedre? Bestill i dag, og få 50 % rabatt ut året.

Bestill Elflix Ute i dag 


Sett kompetanseutviklingen i system

Kunnskap er ferskvare, og mye av det vi lærer havner i glemmeboka fortere enn vi skulle ønske. For å opprettholde kompetansenivået trenger vi derfor jevnlig påfyll.

- Nettopp derfor tror vi på å gjøre kunnskapen så tilgjengelig som mulig, gjennom en digital kurstjeneste, slik at man kan friske opp og repetere kunnskap akkurat når man trenger det, sier Hovde.

Han mener også at bedrifter bør ta i bruk Elflix Ute til å etablere en systematisk tilnærming til kompetanseheving.

- Med Elflix Ute får man tilgang til rask og effektiv kursing, og vi tror det er en fantastisk mulighet for bedrifter til å sette kompetanseutvikling i system.

Har du spørsmål?

Er du nysgjerrig på hvordan du skal bruke Elflix Ute til kompetanseutvikling i bedriften, eller har andre spørsmål til tjenesten? Da fyller du ut kontaktskjemaet nederst på Elflix sin hjemmeside.