NHO Elektro sikrer gode rammebetingelser

Publisert

– NHO Elektro jobber for oss som medlemmer. Arbeidet sikrer markedstilgang, utvikling og økt lønnsomhet, sier Nina Hansen i JM Hansen AS. Se hele oversikten.

Her er oversiklten over viktige politiske gjennomslag for elektrobedriftene.

– NHO Elektro jobber for oss som medlemmer. Arbeidet sikrer markedstilgang, utvikling og økt lønnsomhet, sier Nina Hansen, administrerende direktør i JM Hansen AS.

– Som leder av næringspolitisk utvalg i NHO Elektro er jeg stolt av de mange og viktige gjennomslagene organisasjonen vår oppnår. Betydningen er stor, ikke minst for hva vi skal leve av de neste årene, fortsetter Hansen.

– Dette skal vi vise frem og forankre i medlemsmøter både sentralt og lokalt.

Næringspolitikk og samarbeid gir resultater

NHO Elektro besitter betydelig kompetanse.

– Den viktigste formen for næringspolitikk er kompetanseoverføring og dialog med forvaltningen og politisk ledelse i de viktigste departementene, forteller Tore Strandskog, direktør for næringspolitikk i NHO Elektro.

- Når vi har god innsikt om fakta, relevant kunnskap og solide svar på samfunnets utfordringer, blir vi lyttet til, sier Strandskog.

- Veien til gjennomslag handler ofte om å bygge allianser med andre aktører, som forbrukerorganisasjoner, miljøbevegelsen, fagbevegelsen eller andre næringsorganisasjoner, både innenfor og utenfor NHO-fellesskapet til beste for våre medlemsbedrifter. Det gir alltid større styrke når flere fremfører det samme budskapet, legger Strandskog til.

Næringspolitisk avdeling i NHO Elektro vil i tiden fremover delta på medlemsmøter for å snakke om hvilke oppgaver som må løses for sikre næringen gode rammevilkår og utvikling mot 2030.